Sanofor Veendrenkstof

Sanofor Veendrenkstof is een natuurproduct en bevat geen chemicaliën. Uitgebreide wetenschappelijke proeven hebben aangetoond dat Sanofor Veendrenkstof o.a. zorg draagt voor:

 • verbetering van huid en vacht (werkzaam bij jeuk, schilfers, overmatige haaruitval, kale plekken en eczeem)
 • voormkomen maag-darmstoornissen
 • stimuleren van de spijsvertering
 • voorkomen bloedarmoede
 • voorkomen infectieziekten
 • betere benutting van het voer
 • betere vruchtbaarheid
 • verhoging van de weerstand
 • betere eetlust

Wat is Veendrenkstof?
Veendrenkstof is een bodemproduct, bestaande uit verteringsresten van honderden verschillende bloemen, geneeskruiden, grassen en vruchten. In de loop van vele jaren zijn deze planten in stilstaand water gevallen en naar de bodem gezonken,waarna een langdurig chemisch-biologisch proces de plantenresten omzette in zwart, lobbig veen. Bepalend voor de samenstelling en de eigenschappen van dit veen zijn de planten waaruit het is ontstaan. Bovendien speelt de plaats waar de veendrenkstof gewonnen wordt een rol met betrekking tot de mate van geschiktheid voor medicinale doeleinden en voor bijvoeding van dieren. In Oostenrijk komt een veen-type voor dat aangeduid wordt als “subfossiel”. Het karakteristieke van dit type veen is dat het plotseling begraven geraakt onder afzettingen van leem, zand en gesteente. Zoals is af te leiden uit de erin voorkomende plantensoorten is dit veen ca. 7000 jaar geleden ontstaan. Dankzij de voortdurende afsluiting van de buitenwereld is dit veen zeer goed omgezet en gerijpt. Bovendien is het zeer zuiver en praktisch kiemvij. Aan het veen worden geen chemicaliën toegevoegd, Sanofor is absoluut een zuiver natuurproduct. Bovendien wordt het veen zonder aantasting van het landschap gewonnen.

Waarom Veendrenkstof in de diervoeding?
Sanofor Veendrenkstof is rijk aan goed opneembare minerale bestanddelen, zoals bijv. ijzer. Dit is rijkelijk aanwezig en in de best opneembare vorm. Bovendien bevat Sanofor Veendrenkstof ook in zeer kleine hoeveelheden mangaan, koper, zink en andere sporenelementen.
Daarnaast bevat Sanofor substanties, die ook in sterk verdunde vorm, op natuurlijke wijze remmend werken op de groei van ziektekiemen. De darmflora wordt door Sanofor geoptimaliseerd. Van de organsiche stoffen in Sanofor zijn de huminezuren erg belangrijk. Deze werken sterk absorberend en binden gifstoffen, die vervolgens met de ontlasting worden uitgescheiden. Met name de lever wordt hierdoor ontlast. Bovendien wordt de werkin van de lever gestimuleerd. De slijmvliezen komen met Sanofor in optimale conditie, waardoor o.a. maag-darmproblemen worden voorkomen en betere bevruchtingsresultaten worden bereikt. Sanofor heeft een gunstige invloed op de huidstofwisseling. Sanofor kan het hele jaar gegeven worden, ook aan drachtige en jonge dieren. Overdosering is niet mogelijk. Gezien de grote verscheidenheid aan, op de verschillende wijze werkzame bestanddelen is Sanofor veendrenkstof een uiterst waardevolle aanvulling op de diervoeding.

En omdat aan Sanofor Veendrenkstof geen dierlijke eiwitten, vitaminen of synthetische stoffen zijn toegevoegd, kan het zonder enig risico aan ieder soort voer worden toegevoegd.

15 Goede redenen om Sanofor Veendrenkstof te voeren

 1. Bij een droge huid, schilfers en een dorre vacht
 2. Bij diarree en verstopping
 3. Bij oprispingen, boeren en regelmatig rommelen van de maag
 4. Bij overmatig haaruitval en continue verharing
 5. Bij niet in vacht komen of haar dat steeds afbreekt
 6. Ter versterking van de haarwortel en bij een te dunnen inplant van de vacht
 7. Bij bijt en krab-plekken, kale plekken in de vacht en eczemen
 8. Bij een vlooienallergie, hot spot; dit zijn kleine rode bultjes op de huid ten gevolge van vlooienbeten
 9. Bij straatvuil en faeces eten
 10. Ter verbetering van de eetlust
 11. Voor wederopbouw van darmflora na wormkuren en antibiotica
 12. Bij regelmatig terugkerende winderigheid en bij met name kleine korte windjes die vreselijk stinken
 13. Bij uit de bek, niet veroorzaakt door problemen in de mondholte en stinken vanuit de huid door de vacht heen
 14. Voor een verbetering van de pigmentatie van de vacht en ook zeker aan te raden in mogelijke moeilijke gevallen als extra stimulans bij pigmentstoornissen aan neus, lippen, oogranden e.d.
 15. Bij regelmatige toediening het hele jaar zorgt Sanofor voor een korte effectieve verhaarperiode en een prachtige volle vacht.

Sanofor Veendrenkstof:

 • wordt toegepast bij alle diersoorten (honden, katten, paarden, runderen, varkens, vogels, pluimvee, konijnen enz.)
 • geeft sedert tientallen jaren bewezen resultaat
 • staat onder controle van het onderzoeksinstituut voor veeteeltproducten te Garngeneuve
 • is voordelig in verbruik
 • is verkrijgbaar in de volgende verpakking: 500gr – 1kg – 2.5kg – 5kg
 • wordt verpakt in afbreekbare polyethyleen verpakking

Sanofor Veendrenkstof is bij Topdog verkrijgbaar!