Nieuwe producten

Bereid u voor op de winter!

Opnieuw in ons assortiment: Sana Vesta Voetpootjeszalf beschermt de voetzooltjes van uw hond tegen barsten en uitdorging doorkoude en strooizout.

Energiebooster van Euro Joe Green diamond

op basis van schapenvet, druivensuiker, spirulina en goji-bessen. De componenten bevorderen de werking van de darmflora en de essentiële vetzuren versterken het immuunsysteem. Daarnaast zorgt het vitamine E voor een verhoogde vruchtbaarheid. Het druivensuiker is een bron van langdurige energie die de kracht en het uithoudingsvermogen een boost geeft.

Henne Kronch Pemmikan

is het ideale energie-supplement voor uw werk-, ren-, jacht-, sledehond etc. tijdens de trainingen en wedstrijden. Het houdt de hond actief, attent en scherp en geeft op het juiste moment die extra benodigde energie. Het wordt graag gegeten. Een absolute must voor de werkhond.

De herfstmenu’s verse voeding zijn er met hert, fazant, patrijs en bosduif zonder rijst.

Adult sensitive eend en aardappel

is een hypoallergene droge voeding voor volwassen honden met een gevoelige huid of moeilijke vertering of jonge honden die geen graandieet kunnen verteren. Deze voeding is vlot verteerbaar en ideaal voor honden die moeilijk lichaamsmassa opbouwen.