Supplementen

Energiebooster van Euro Joe Green diamond

op basis van schapenvet, druivensuiker, spirulina en goji-bessen. De componenten bevorderen de werking van de darmflora en de essentiële vetzuren versterken het immuunsysteem. Daarnaast zorgt het vitamine E voor een verhoogde vruchtbaarheid. Het druivensuiker is een bron van langdurige energie die de kracht en het uithoudingsvermogen een booste geeft.

Henne Kronch Pemmikan

is het ideale energie-supplement voor uw werk-, ren-, jacht-, sledehond etc. tijdens de trainingen en wedstrijden. Het houdt de hond actief, attent en scherp en geeft op het juiste moment die extra benodigde energie. Het wordt graag gegeten. Een absolute must voor de werkhond.

Euro Joe NRJ

is een aanvullend diervoeder dat het energieniveau van je hond verhoogd en het lichaam beschermt bij intensieve inspanning. Deze voordelen zijn te danken aan de verschillende nutriënten die aanwezig zijn in dit poeder.Het druivensuiker aanwezig in dit voedingssupplement is een natuurlijke vorm van glucose en is een bepaalde vorm van koolhydraten die door het lichaam het snelst opgenomen wordt. Op die manier wordt het energieniveau van je dier snel terug op peil gebracht en worden de reserves ter hoogte van de spieren terug aangevuld met energie. Anderzijds zorgt het ook voor de nodige hoeveelheid eiwitten en voedingsstoffen om de spieren na inspanning terug te herstellen.Spirulina is een ingrediënt die tal van positieve werkingen heeft op het lichaam van je huisdier. Het geeft zwakke en lusteloze dieren meer energie en levenslust, maar het ondersteunt ook bij verschillende soorten van inspanning. Het is een energiebooster die niet alleen zorgt voor directe, maar ook voor langdurige energie.De in NRJ toegevoegde Goji-bessen hebben een gunstige invloed op hart- en bloedvaten wat zorgt voor een betere verdeling van de energie in het lichaam. Ook wordt het lichaam intensief gevoed om het opnieuw in balans te brengen. Door de combinatie van dit nutriënt dat zorgt voor een diepe en vaste slaap en spirulina en druivensuiker, die zorgen voor een verhoogt energieniveau, zal je dier overdag opgewekter en energievoller zijn. De hoge hoeveelheid aan vitamine B in biergist bevordert de darmwerking en zorgt voor een vlotte vertering wat leidt tot een optimale stoelgang.

Euro Joe Biergist

is een voedingssupplement die ontstaat uit de dode lichamen van gist organismen die speciaal gekweekt worden om als voeding te dienen. Door de grote hoeveelheid aan eiwitten en koolhydraten, het lage vetpercentage en een overvloed aan essentiële nutriënten is het een van de rijkste voedingsmiddelen die bekend is.
Kalium, fosfor, magnesium, calcium, zout en ijzer zijn de mineralen die in biergist aanwezig zijn. Chromium, ook wel glucose tolerantie factor genoemd, is een ander bestanddeel van dit aanvullend diervoeder en is belangrijk bij de preventie van suikerziekte.Dit voedingssupplement is rijk aan verschillende soorten B-vitaminen (vitamine B complex), wat biergist nog unieker maakt.De hoge hoeveelheid vitamine B die aanwezig is in biergist bevordert de darmwerking en zorgt voor een vlotte vertering. Op die manier worden ook huisdieren die last hebben van diarree geholpen. Verschillende bestanddelen in biergist voeden en beschermen de huid intensief, waardoor haaruitval en een beschadigde vacht hersteld worden. Je gezelschapsdier krijgt weer een glanzende en gezonde pels. Door de zuiverende en voedende werking van dit voedingssupplement kan ook zomereczeem en andere jeuk verminderd worden. Biergist bevat ook selenium, hetgeen een belangrijke rol speelt bij de bescherming tegen hart- en vaatziektes, beroerte en kanker. In samenwerking met vitamine A, C en E is dit een krachtig middel om veroudering tegen te gaan. Echter blijft het daar niet bij. Selenium is een belangrijk nutriënt voor het lichaam dat de voortplantingsorganen in conditie houdt en de vruchtbaarheid verhoogt.Dit voedingssupplement zorgt voor het behoud van de elasticiteit van de weefsels en helpt het immuunsysteem bij het produceren van antilichamen, waardoor de weerstand van je dier een boost krijgt.Een andere functie van dit aanvullend diervoeder is het beschermen van de gewrichten en het tegengaan van artritis. Ook de bescherming van de ogen en het voorkomen van cataract is een van de gunstige effecten van biergist.

Euro Joe Flee stop

is een product op basis van biergist en knoflook dat helpt om parasieten te weren en de huid te voeden en te beschermen.Door een gecombineerde inname van biergist en knoflook krijgt het bloed van je huisdier een onaangename smaak. Parasieten die leven van dit bloed, zoals vlooien en wormen in de darm, zullen een andere plaats zoeken om aan hun voeding te komen. Het bloed van je hond zal hen niet meer smaken en ze zullen weggaan, of nooit komen.

Euro Joe Creatine monohydraat

is een lichaamseigen stof die aanwezig is in de spiervezels. Het wordt dagelijks gebruikt voor de aanmaak van energie in de spieren en grotendeels weer aangevuld door eigen aanmaak van creatine in de lever en de nieren en anderzijds via de voeding. Door creatine monohydraat aan de voeding toe te voegen zal uw hond beschikken over extra kracht en energie en ook een verbeterd uithoudingsvermogen.

Euro Joe Spirulina

is gemaakt op basis van blauw-groene algen. Dit voedingssupplement heeft een zeer uitgebreid voedingsprofiel van 11 vitamines, 10 mineralen, 18 aminozuren, beta-caroteen (25x meer dan wortelen),… Spirulina heeft tal van positieve werkingen op het lichaam die de gezondheid van je hond verbeteren. Allereerst geeft het zwakke en lusteloze dieren meer energie en levenslust, maar het ondersteunt ook bij verschillende soorten inspanning. Ook helpt deze groene alg bij herstel van ziekte en bij dieren met een zwak immuunsysteem door hun weerstand te versterken. Doordat dit voedingssupplement de bloedsuikerspiegel stabiliseert en het gewicht helpt verlagen is dit een ideaal middel om te gebruiken bij diabetespatiënten. De lichaamsreinigende werking van Spirulina zuivert en herstelt het volledige maag-darmkanaal, net als alle betrokken organen (vb. de lever). Ten slotte heeft dit aanvullend diervoeder een uitzonderlijke werking tegen verschillende soorten kanker. Het heeft niet enkel een beschermende functie, waardoor de kans op kanker aanzienlijk verkleint, maar het heeft ook een bestrijdende werking, waardoor reeds aanwezige kankercellen aangevallen worden.
Deze alg is een volwaardige plantaardige eiwitbron, bevat omega3 vetzuren en zit boordevol anti-oxidanten. De groene kleur die veroorzaakt wordt door chlorofyl heeft een sterk ontgiftende werking op het lichaam. Spirulina zorgt dus zowel voor het reinigen, het herstellen als het versterken van het lichaam van je gezelschapsdier. Al deze eigenschappen zorgen voor een verbeterd functioneren van het immuunsysteem van je hond of kat en is daardoor een krachtige energie-booster die zorgt voor een lang en gezond leven.

Euro Joe Salix alba

is gemaakt van schietwilg. De werkzame stof is aanwezig in de bast van 2 tot 3 jaar oude takken. Dit voedingssupplement bevat de originele en natuurlijke vorm van aspirine, maar is milder voor de maag en heeft een lager anti-stollingseffect. Dit product wordt al decennialang gebruikt als pijnstillend, koortsverminderend en ontstekingsremmend middel. Salix Alba is een uitstekend supplement voor de verlichting van artrose- en artritispijn in lichte tot matige gevallen. Vooral als het gaat om acute en chronisch reumatische aandoeningen heeft dit voedingsbestanddeel een groots effect. Niet alleen rugpijn, maar ook knie- en heuppijn worden sterk verminderd en milde hoofdpijn, koorts en spierpijn worden behandeld. Daarnaast kan ook de pijn van traumatische letsels of postoperatieve pijn verlicht worden.

Euro Joe Schapenvet

is zeer smaakvol en bevordert de opname van voedsel in de darmen. Schapenvet brengt een beschermend laagje aan op de darmwand en zorgt hier voor een betere opname van de voeding. De betere vertering resulteert in minder ontlasting. De toegevoegde vitaminen E en F (linolzuur) zorgen voor een gezonde vacht en huid. Schapenvet is aan te bevelen bij honden die gevoelig zijn voor jeuk en / of honden met een schilferige huid. Ook voor moeilijke eters is dit product ideaal. Honden zijn namelijk gek op de smaak van schapenvet.

Col-O-Dog

is een goed oplosbaar poeder en een 100% natuurlijk product. Het dient als eerste melk voor puppy’s als aanvulling op de moedermelk. Col-O-Dog kan ook toegediend worden aan volwassen honden voor:

1. Bevorderen van een goede darmwerking
2. Ondersteunen van het immuunsysteem
3. Verhogen van de weerstand

Colostrum is de eerste melk die een koe geeft aan het kalf om in de eerste levensfase weerstand op te bouwen. In colostrum zitten veel antistoffen (immunoglobulinen) en een groot aantal stoffen die een positieve werking hebben op het goed functioneren van het lichaam van uw kat. Enkele belangrijke stoffen zijn vitaminen, mineralen, alle essentiële aminozuren, groeifactoren en eiwitten die noodzakelijk zijn om een goede gezondheid te houden of te krijgen.
Antistoffen hebben de eigenschap om antigenen (lichaamsvreemde stoffen) te binden en onschadelijk te maken. De concentratie van antistoffen is het hoogst als de colostrum binnen 12 uur wordt afgenomen. Col-o-Dog is daarom gemaakt van 12-uurs colostrum.
Honden en puppy’s zijn gebaat bij Col-o-Dog doordat het product functioneert als aanvulling op de moedermelk voor puppy’s en als weerstandsbooster voor honden. Col-o-Dog verhoogt de weerstand, ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan het functioneren van het maagdarmkanaal. Met Col-o-Dog bereikt u een goede gezondheid van uw hond dat zich uit zich in een speels karakter en een glanzende vacht.

Doils skin

bevat Omega 3 vetzuren uit vette vis worden, die in het lichaam worden omgezet in diverse gunstige stoffen met een sterk ontstekingsremmend effect. EPA is ‘het’ omega-3 product tegen jeuk door allergie, tegen droge pels, schilfers, doffe vacht, rui, breekbaar haar en likgedrag. Dagelijkse toediening helpt om de allergieën van uw hond te genezen, te verbeteren of onder controle te houden. Doils Skin kan samen met medicatie worden gebruikt en kan de toediening ervan verminderen of zelfs overbodig maken.

PlaqueX

De kauwbare functionele tandverzorging voor tussendoor.
PlaqueX is een nieuwe formule van werkzame stoffen, onwikkeld voor de mondverzorging van uw hond. Door regelmatig bijvoeren van PalqueX wordt bestaande plaque verminderd en de vorming van nieuwe plaque tegengegaan. Bovendien vermindert het slechte adem en onderhoudt het het tandvlees.

Samenstelling: algenmengeling, meel van wildlever, vezelmeel, suikerbietenpulp, groene thee, diatomeeënaarde en kruidenmengeling. (11.8% Ruw eiwit, 3% ruw vet, 5,3% ruwe celstof, 16% ruwe as).

Dorwest Veterinary Garlic juice

is een natuurlijke antiseptische vloeistof.
Looksap heeft natuurlijke reinigende eigenschappen en is ideaal voor het reiningen van poten,oren en oppervlakkige huidkrabben. Vliegen worden door de geur op afstand gehouden. Het kan ook rechtstreeks op een teek aangebracht worden om het verwijderen makkelijker te maken.

Het Looksap is geschikt om direct aan het drinkwater van kleine dieren en vogels toe te voegen. Beschikbaar in de winkel in sprays van 125ml.

Olewo Rode bieten chips

Groenten als bijvoeding voor de hond zijn een waardevolle aanvulling omdat ze boordevol
vitaminen en bouwstenen zitten, die bijdragen aan de gezondheid van uw hond. De Olewo
rode bieten chips zijn zorgvuldig gedroogde stukjes rode biet zonder andere additieven of aroma’s.

Rode biet is een goede bron van natuurlijke sporenelementen.
Het bevat veel koper, ijzer, foliumzuur, chroom, mangaan, zink en selenium en vitamine B12
en foliumzuur.

Ijzer is van centraal belang in de vorming van het bloed. Koper, zink, mangaan en selenium
dienen als bouwstenen voor de gewrichten. Bij allergische reacties en huid-en vachtproblemen
is een goed aanbod van deze elementen ook belangrijk. 110 g rode bieten chips komt ongeveer
overeen met 1.2 kg verse rode bieten. Betanine, dat aanwezig is in de biet, heeft een inhiberend
effect op bacteriën en virussen, heeft een positief effect op de lever en zou ook een antitumorale
werking hebben.

Olewo rode bieten chips, raden wij in het bijzonder aan:
– Voor het behoud en bevorderen van de vitaliteit van alle honden
– Voor oude honden
– Na een operatie of infecties
– Voor een optimale ondersteuning van de hematopoiese in de fokkerij honden
– Voor honden met overgewicht of als onderdeel van een dieet
– Om voedselallergische honden te ondersteunen
– Als tumorbescherming

Rode bieten chips zijn verkrijgbaar in:
1,0 en 2,5 kg zakken of in de 7,5 kg zak

Primeval gelatinaat

Bij ons nu ook verkrijgbaar per 2kg.

Als uw hond last heeft van:
• gewrichtsklachten
• nek/rugklachten
• artrose
• zwak bindweefsel, botten, kraakbeen,
banden, pezen, spieren, gewrichten, huid
• ontsteking van gewrichten, pezen,
banden en spieren
• heupdysplasie (HD) of elleboogdysplasie (ED)
• moeizaam zijn mand uit komen of stijfheid
Of is uw hond:
• veel in beweging
• actief in de wedstrijdsport
• speels en bewegelijk
• drachtig/lacterend

Angel eyes

oogdruppels voor katten en honden met een witte vacht. Deze oogdruppels elimineren de sporen van oogvocht op de pels van binnenuit. Dit product is veilig voor alle rassen en wordt werkzaam vanaf 3 weken na toediening.

Nutrivet Power Dog

is een bron van proteïnen en essentiele aminozuren. Het is rijk aan Creatine-fosfaat, glycine, arginine, methionine en leucine. Deze samenstelling zal uw hond helpen om meer spiermassa op te bouwen:

creatine-fosfaat + ADP –> creatine + ATP

Ook kan door een verhoging van de ATP hoeveelheid, snel meer explosieve energie worden vrijgesteld. Dit levert u een allerte en speelse hond op.

Nutrivet Power Dog kan ook gebruikt worden om de groei van jonge honden te ondersteunen en zal zorgen voor een snellere recuperatie na inspanningen.

Hokamix assortiment

Hokamix kruidenmix

is een mix van 30 kruidenplanten met aanvullende vitaminen, mineralen en sporenelementen. De Hokamix kruidenmix kunnen zonder problemen gecombineerd worden met volledige hondenbrokken, BARF en KVV, maar gebruik naast Hokamix kruidenmix geen vitaminen- en mineralenpreparaten om te voorkomen dat uw hond teveel binnen krijgt.

De kruiden in Hokamix kruiden ondersteunen de natuurlijke lichaamsreiniging en en optimale stofwisseling van de hond. Maag, darmen, lever en nieren functioneren zo optimaal en huid- en vachtproblemen kunnen zo verholpen of voorkomen worden. Hokamix zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen, verhoogt de weerstand, verbeterd de vitaliteit, bevorderd de werking van organen, verbeterd de stoelgang, verbeterd de vachtconditie en verhelpt huidklachten.

Meng de Hokamix kruiden door het voer heen, eventueel nat gemaakt met water. Hokamix kruiden mag niet verhit worden, dus zorg ervoor dat het voer afgekoeld is tot maximaal 35 graden. Hokamix kruiden kan ook vermengd worden door wat lekkers. Voor honden die de smaak van Hokamix kruiden echt niet kunnen waarderen bestaan er Hokamix Snack en Hokamix Snack Petit.
Hokamix kruidenmix is verkrijgbaar in 400 gram en 800 gram.

Hokamix snacks

Voor kieskeurige honden, die de natuurlijke geur en smaak van Hokamix Poeder niet op prijs stellen, zijn de Hokamix Snacks ontwikkeld. Deze snacks zijn een puur natuurproduct zonder chemische toevoegmiddelen en zonder kunstmatige smaakstoffen. De snacks worden gemengd met kippenvlees, geproduceerd in een bijzonder hoogwaardig en zacht procedé.

Hokamix forte

Hokamix forte is een natuurlijk voedingssupplement uit 30 verschillende componenten. Die kruidenmix Forte is speciaal bedoeld om huidproblemen tegen te gaan. De verschillende kruiden ondersteunen de verschillende lichaamsfuncties en ondersteunen een goede stofwisseling. De combinatie met zoetwateralg optimaliseert de werking van de kruidenmix.

Knoflookgranulaat

Natuurlijk voercomplement, vermindert de aantasting van ongedierte bij uw hond, bevordert de gezondheid en het welzijn. Trixie knoflookgranulaat is een natuurlijk voedersupplement voor uw hond. Als men het regelmatig toepast werkt het preventief tegen ouderdomskwalen, reinigt het bloed en bevordert de gezondheid en het welzijn. Door de natuurlijke knoflook ontstaat op de huid van het dier een omgeving wat ongedierte mijdt.

Verm-x ontwormingsmix en beloningskoekje

We ontwormen onze (huis)dieren regelmatig. Doel is om het dier gezond te houden en de
veiligheid van mensen te waarborgen. Vaak is voorafgaand aan het ontwormen echter geen wormbesmetting aangetoond. We dienen onze dieren in dat geval preventief medicijnen toe, terwijl er niets te genezen valt. Bij Verm-X vinden we het belangrijk dieren gezond te houden en alleen medicijnen te gebruiken als het nodig is.

Heeft u er wel eens bij stil gestaan wat het effect van chemische ontwormmiddelen is op het lichaam van uw (huis)dier en het milieu? Er zijn steeds meer wormen die immuun zijn voor de gangbare ontwormmiddelen. Dit betekent dat over een tijdje mogelijk geen enkel middel meer beschikbaar is om wormbesmettingen te lijf te gaan.

Chemische ontwormkuren veroorzaken bij meer en meer dieren gezondheidsklachten. Klachten die door hun eigenaar niet meteen in verband worden gebracht met het ontwormen, zoals een doffe vacht en jeuk.
Daarnaast komt de ontwormkuur die u uw (huis)dier geeft het milieu niet ten goede. Alle chemische resten die met de ontlasting worden uitgescheiden hebben een negatief effect op het bodemleven – en daarmee op de natuurlijke voedselketen.

Verm-X is het natuurlijke alternatief voor de chemische wormkuur. Het is samengesteld uit verschillende kruiden die van oudsher effectief blijken tegen inwendige parasieten. Dieren in hun natuurlijke leefomgeving krijgen door een grote variatie aan voeding precies de juiste samenstelling van kruiden binnen. Zij doen als het ware aan zelfmedicatie. Verm-X is gebaseerd op deze manier van zelfmedicatie op basis van voedselkeuze.

Het supplement Verm-X is onder meer samengesteld uit kruiden die bekend staan om hun herstellend effect op de darmwand. Geef uw (huis)dier Verm-X voor een hogere natuurlijke weerstand. Een gezond dier is aanzienlijk minder aantrekkelijk voor parasieten. Verm-X is verkrijgbaar in een vloeibare variant, maar ook verwerkt in een lekker koekje of brokje.

Groene Os Multivitaminen- en mineralencomplex

kan ingezet worden bij:
– lusteloosheid
– in een herstelperiode
– ter activering van het afweersysteem
– voor het behoud van een goed afweersysteem
– bij terugkerende aandoeningen
– als extra aanvulling op het voer ter ondersteuning van de ouder wordende hond en kat

Andere: Olewo wortelkorrel, Olewo rode biet, Easy Green groene groenten poeder, Easy Green kalmerende kruiden, Easy Green kalmerende kruiden voor reu, Primeval Gelatinaat, Primeval Gelatinaat Puppy, Glucobest, zeewier, lijnzaadpoeder, tarwekiemolie, notenolie, teunisbloemolie, zalmolie, lijnzaadolie, visolie, levertraan, caroteengranulaat…