Sana Vesta producten

Voetzooltjeszalf

Voor een milde verzorging en voortdurende bescherming van de voetzooltjes van honden.

Te gebruiken voor: Honden met ruwe voetzooltjes of kloofjes in de voetzooltjes, alsmede preventief voor lange wandelingen en in de winterperiode wanneer de dieren met strooizout in aanraking kunnen komen.

2 a 3 keer per dag dun aanbrengen.
trekt gemakkelijk in.
beschermt de voetzooltjes tegen kloofjes
verzacht de huid
verhindert de vorming van sneeuwklompjes tussen de kussentjes

De etherische oliën van de Manuka en Tea tree boom hebben natuurlijke desinfecterende en kiemremmende eigenschappen. In combinatie met huidverzorgende lipiden geeft dit uitstekende verzorgende en beschermende eigenschappen.

Wobenzym-enzymdragees

Zeer effectief enzympreparaat dat toe te passen is bij b.v. ontstekingen, zwellingen, doorbloedingsproblemen, verstuikingen, peesscheuringen etc. Is 100% veilig voor het dier. Het ondersteunt de lichaamseigen genezingskracht. Het beinvloedt de werking van eventuele andere medicijnen niet. Bevordert de wondgenezing. Geen of nauwelijks littekenvorming.

Wobenzym N enzymdragees zorgen voor:
een snelle ’afbraak’ van alle ontstekingsproducten.
het oplossen en verwijderen van hindernissen in de bloedbaan als bloedstollingen en bezinksels.
het herstel van de microcirculatie en een verhoging van de doorbloeding in het aangedane weefsel.
het tegengaan van zwellingen en hierdoor het verminderen van druk en pijnen.
een afname van oedeemverschijnselen.
Daarom houden pijnen veel sneller op, gaat de ontsteking en/of de zwelling snel terug, volgt een snelle genezing, ontstaat nauwelijks of geen littekenvorming en wordt de duur van de ziekte wezenlijk verkort.

Toepassing bij honden: bij de behandeling van ontstekingen zoals b.v. aan de anaalklieren, de voorhuid en de oren en verwondingen, infecties, zowel bacteriële als virale, verstuikingen, bloeduitstortingen, oedemen, na operatieve ingrepen, als stressbehandeling en als voorbehoedende behandeling.

Sana-Vesta Raspberry Leaf

tegen schijnzwangerschap
Onovertroffen voor drachtige teven en poezen. Frambozenbladeren zijn sinds de oudheid bekend om hun opmerkelijke werking op de vrouwelijke geslachtsorganen, in het bijzonder op de baarmoeder. Regelmatige toediening bevordert een gezonde dracht en werkt verlichtend bij het werpen. Deze tabletten moeten dagelijks vanaf de dekking tot aan de geboorte , liefst nog 2 a 3 dagen daarna, toegediend worden. Ook honden die last hebben van schijndracht, kunnen baat hebben bij deze kruidentabletten.

Werking in het lichaam: frambozenblad heeft een lange traditie voor gebruik tijdens de dracht om de baarmoederspieren te versterken, (met name door tannine) zodat de weeën beter verlopen en de bloedingen tijdens de bevalling beperkt blijven. Werkt regulerend op de baarmoedercontracties. Moet wel gedurende de gehele dracht gegeven worden. Werkt tevens ter bestrijding van de symptomen van schijndracht.

Geschreven door