Welkom op de site over Bullmastiffs

De Bullhoeve, uw Bullmastiffkennel

Op deze website vindt u meer informatie over de Bullmastiff. Wij wensen u veel plezier bij het doornemen, en voor vragen en opmerkingen kunt u ons altijd bereiken!

Een Bullmastiff in bezit hebben betekent een grote verantwoordelijkheid. Van oorsprong is de hond getraind om mensen op te speuren, en ze in bedwang te houden. De hond is groot en sterk, en moet daarom goed getraind worden.. De Bullmastiff is een echte beschermer, en komt ten allen tijde op voor zijn baas!

De tijden dat de Bullmastiff werd gebruikt voor het opsporen van stropers liggen ver achter ons. Tegenwoordig is de Bullmastiff uitstekend thuis te houden, en staat de hond bekend om zijn loyale en liefhebbende karaktereigenschappen. Ook met kleine kinderen in de buurt is er geen reden om niet te kiezen voor een Bullmastiff, de hond is prima te combineren met andere honden of huisdieren.

De Bullmastiff heeft wel strikte regels en opvoeding nodig. Niet alleen om de hond keurig op te voeden, maar ook vanwege de veiligheid. Een Bullmastiff die niet goed getraind is kan een gevaar zijn voor zijn omgeving. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt volledig bij de eigenaar, de hond reageert naar aanleiding van zijn opvoeding. Er is een belangrijke nuance aan te brengen: de Bullmastiff is een echte beschermer, en zal niet zomaar vanuit het niets aanvallen. Wanneer de baas in problemen lijkt te zijn, kan de Bullmastiff instinctief reageren en zal de hond altijd beschermend optreden.

Gorilla van de Bullhoeve speelt mee in een reclamespotje voor Q-music Nederland.
(klik op het logo om het filmpje te bekijken)

Gorilla van de Bullhoeve