Waarom een hond kopen bij ons?

Bull Mastiffs Karakter 4 belangrijke factoren:

  • erfelijkheid
  • manier waarop de hond gehouden wordt
  • socialisatie
  • opvoeding en dagelijkse opvang

Een Bull Mastiff is overwegend rustig en aanhankelijk naar zijn eigen mensen, niet te snel van zijn stuk gebracht. De rustige aard maakt hem tot een prettige huisgenoot zelfs als je niet te ruim behuisd zou zijn. Voorwaarde voor dit alles is dat uw hond een goede genetische basis heeft (ouders, grootouders…) en gesocialiseerd is.
Bepaalde Bull Mastiffs kunnen dominant zijn naar andere honden van hetzelfde geslacht. De meeste dog-actigen zijn zeer vriendelijk, goedaardig en verdraagzaam met kinderen. Om problemen te voorkomen is het belangrijk de karakters van ouders en grootouders van je hond te kennen.

Een hond voor u?
Via een gesprek en een bezoek hopen wij te weten te komen wat u van een Bull Mastiff verlangt en of deze hond bij u zou passen. De ideale Bull Mastiff eigenaar is iemand die zijn hond betrekt bij het dagelijkse leven in huis, hem laat voelen dat hij geliefd is, zijn kracht respecteert en hem met zachte doch besliste hand opvoedt.

Hoe werken wij?
Als wij een nestje fokken combineren we de best passende bloedlijnen. Iemand die bij ons een pup bespreekt krijgt bij de geboorte een geboortjekaartje en wordt de derde week na de geboorte uitgenodigd om zijn keuze te maken. Wekelijks komt u dan met de pup spelen. Zo krijgen de pups vanaf drie weken veel mensen te zien en zijn onze honden zeer mensvriendelijk ingesteld wat onbetaalbaar is voor hun verdere karaktervorming. De pups blijven bij hun moeder tot ze 8 weken oud zijn. Samen met de mama hebben ze dan ook de andere roedelleden leren kennen. Vanaf 3 weken eten de pups reeds vers voedsel.