DIBO: de meest natuurlijke vers-vlees voeding voor de hond


DIBO dierenvoeding produceert een absoluut hoogwaardige bio-natuurlijke huisdiervoeding, zonder chemische toevoegingen, conserveringsmiddelen, suiker, aroma- en kleurstoffen. DIBO dierenvoeding vers-vleesproducten zijn door de hapklare brokken gemakkelijk te proportioneren, verpakt in kunstofverpakking, die bij minimaal -18°C minstens 1 jaar houdbaar zijn. Deze producten zijn zeer goed verteerbaar en in vergelijking met droogvoer wordt de ontlasting met +/-50% gereduceerd.

Een schitterend glanzende vacht en dagelijkse vitaliteit zijn het resultaat.

Voedingsadvies:
De hond is op basis van de oorspronkelijke ontwikkeling een carnivoor. Dit is dé reden waarom vers-vlees in de voeding van de hond niet mag ontbreken. DIBO dierenvoeding producten worden bij voorkeur na een natuurlijk ontdooiingsproces van ongeveer 8uur, waarbij de waardevolle vitamines en mineralen worden behouden, de anders bij verhitting verloren gaan, aan de hond geserveerd. De afzonderlijke DIBO producren kunnen worden aangevuld met een combinatie van 2/3 vlees en 1/3 vlokken- of vegetarische mix. Voedingshoeveelheid per maaltijd: geeft u droogvoer? Vermenigvuldig dit aantal gram met 1.8!

Geadviseerde hoeveelheid per dag
– kleine honden: 150-200g
– middel hond: 350-400g
– grote hond: 600-750g
– kat: 150-200g

Producten:
– DIBO SPEZIAL: een in samenwerking met toonaangevende fokkers en dierenartsen ontwikkelt vers-vleesvoer op basis van runderkopvlees en boekmaag. Bijzonder geschikt voor puppy’s vanaf 6 weken en volwassen honden, van wie grote prestaties verwacht worden
– DIBO PENS GEBROEID: de gereinigde en schoongespoten runderpens is direct na deze behandeling ingevroren. Het hogere eiwitgehalte in combinatie met een laag vetgehalte maakt dit product geschikt voor oudere honden en honden met overgewicht.
– DIBO PENS: een combinatie van vuile runderpens en boekmaag. Vuile ruderpens is bij uitstek de voeding met de natuurlijkste ingrediënten; niet alleen een traktatie voor de hond, maar een gezond en betaalbaar alternatief voor blikvoer en minimaal 1 keer per week ter afwisseling van droogvoer.
– DIBO RUNDERHART: mager vers runderhart, zorgvuldig geschoond van de vetrand en hartkleppen, waardoor het product slechts 4% vet bevat.
– DIBO GEKOOKT VLEES: om de natuurlijke vitaminen te behouden wordt het rundvlees gecombineerd met een opgeschoonde maagwand
– DIBO RUNDVLEES: dit product bestaat uit runderkopvlees, -spiervlees en waardevolle delen van de maagwand, die ook geschikt zouden zijn voor menselijke consumptie. Een glanzende vacht en een geringe vaste ontlasting is het resultaat.
– DIBO MENUE: het DIBO vleesmenu is samengesteld op basis van mager runderhart, zacht spiervlees, hoogwaardig ontsloten granen en groenten, vitamines, mineralen en calcium. Eenvoudig 8uur ontdooien en serveren!
– DIBO KONIJN: 100% puur en lichtverteerbaar vlees van konijnen is de basis van dit smaakvolle product. Bijzonder geschikt ook voor voedselgevoelige honden en katten.
– DIBO PAARDENVLEES: op basis van een sterk stijgend aantal honden met voedselallergie is dit product aan het assortiment toegevoegd. Het puur natuurlijke paardenvleesproduct is een geschikt alternatief voor rund-en lamsvleesproducten
– DIBO GEVOGELTE: een smaakvolle, vetarme mix van pluimveevlees, -hart en -maag. Het product kan als light-voe worden gebruikt en is ook geschikt voor voedselgevoelige honden en katten.
-DIBO LAM: bestaat uit puur lamsvlees, lamspens en lamshart; is bijzonder geschikt voor voedselgevoelige honden en stimuleert een glazende huid en vacht.
– DIBO KOPVLEES: hoogwaardig, eiwitrijk runderkopvlees ten behoeve van een krachtig beendergestel en een glanzende vacht