Col-O-Dog

Col-O-Dog is een goed oplosbaar poeder en een 100% natuurlijk product. Het dient als eerste melk voor puppy’s als aanvulling op de moedermelk. Col-O-Dog kan ook toegediend worden aan volwassen honden voor:

1. Bevorderen van een goede darmwerking
2. Ondersteunen van het immuunsysteem
3. Verhogen van de weerstand

Colostrum is de eerste melk die een koe geeft aan het kalf om in de eerste levensfase weerstand op te bouwen. In colostrum zitten veel antistoffen (immunoglobulinen) en een groot aantal stoffen die een positieve werking hebben op het goed functioneren van het lichaam van uw kat. Enkele belangrijke stoffen zijn vitaminen, mineralen, alle essentiële aminozuren, groeifactoren en eiwitten die noodzakelijk zijn om een goede gezondheid te houden of te krijgen.

Antistoffen hebben de eigenschap om antigenen (lichaamsvreemde stoffen) te binden en onschadelijk te maken. De concentratie van antistoffen is het hoogst als de colostrum binnen 12 uur wordt afgenomen. Col-o-Dog is daarom gemaakt van 12-uurs colostrum.

Honden en puppy’s zijn gebaat bij Col-o-Dog doordat het product functioneert als aanvulling op de moedermelk voor puppy’s en als weerstandsbooster voor honden. Col-o-Dog verhoogt de weerstand, ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan het functioneren van het maagdarmkanaal. Met Col-o-Dog bereikt u een goede gezondheid van uw hond dat zich uit zich in een speels karakter en een glanzende vacht.

Geschreven door