Farm Food Antlers

De nieuwste kauwsnack voor honden: Hertengewei. Het is een 100% zuiver en duurzaam natuurproduct zonder toevoegingen. Het is een bron van calcium en andere mineralen om het hondengebit schoon, sterk en gezond te houden. Het is stevig hard en gaat lang mee zonder te splinteren.

Honden hebben van nature uit de behoefte om ergens op te kauwen. Hertengewei is een zeer hard materiaal waar zelfs de sterkste kauwers heel lang plezier aan beleven.

In de natuur kauwen wolven en andere hond-achtigen, na een maaltijd, onder anderen op de huid en botten van hun prooi.Ook wordt er tijdens het kauwen in de hersenen endorfine aangemaakt. Deze endorfines geven een gevoel van rust waardoor uw hond zich ontspant.Bij onze huishonden kan men de ‘huid en botten van prooien’ het beste vervangen door zuivere Farm Food kauwkluiven zoals Antlers of Rawhide.

Farm Food Antlers zijn de hertengeweien van mannelijke herten. Deze geweien vallen ieder voorjaar, na de paartijd, af en groeien dan weer aan. Onze geweien worden verzameld in Europese bossen en na een kwaliteitscontrole geborsteld en gezaagd. Omdat de Farm Food Antlers een puur natuurproduct zijn kunnen ze nog licht naar grond ruiken en verschillen ze ook allemaal van kleur, gewicht, vorm en dikte.

Farm Food Antlers hebben voor honden een milde maar lekkere en natuurlijke geur. Farm Food Antlers zijn stevig en hard. Het kauwen erop is een leuke, natuurlijke bezigheid voor uw hond. Door het kauwen ontstaat er een ´schraapeffect´ tussen het gebit van uw hond en de kluif, waardoor plak wordt verwijderd. De buitenkant van het gewei slijt totdat het smakelijke merg vrij komt, wat weer een lekkere traktatie op zich is! Onze Farm Food Antlers zijn ook zeer geschikt voor jonge honden die tanden wisselen omdat ze langer meegaan dan andere kauwbotten. Ook zijn de Farm Food Antlers geschikt voor honden met een allergie of een gevoelige spijsvertering. Voor honden met een overgewicht zijn ze uitermate geschikt omdat het kauwen erop veel energie kost en het hongergevoel vermindert.

Farm Food Antlers is in diverse maten te koop van S tot XXL

Analytische bestanddelen:
• Ruweiwit: 37% • Ruw vet: 0,1% • Ruwe celstof: 2% • Ruwe as: 55% • Vocht: 9%
• Calcium (Ca): 21% • Fosfor (P): 8% • IJzer (Fe): 195 mg/kg • Magnesium (Mg): 5240 mg/kg

Geschreven door