Innotek: Quicker training. Better Dogs.

Blaft uw hond te veel? Wil u graag uw hond in de tuin laten zitten maar heeft u geen afsluiting? Heeft u een babykamer waar de hond niet binnen mag? Dan heeft Innotek een oplossing op maat!

Als het erop aankomt uw uitrusting voor het africhten van honden te kiezen, vindt u bij Topdog een ruim assortiment van bijv. Innotek. Van beroepstrainers tot weekendjagers, huisdiereigenaars en iedereen daar tussen vindt bij ons de gepaste oplossing.

– Remote trainers: train uw hond door een veilige stimulatie met de halsband.

– Contain ‘n’ train: is een combinatie van een omheiningssysteem met een trainingsband op afstandsbediening. (ook uitbreidbaar naar meerdere honden)

– No-bark collars: volautomatische anti-blafband; ideaal voor kennels binnen en buiten. Veilig, humaan en doeltreffend.

– In-Ground Fence Kits: onzichtbaar omheiningssysteem van Innotek. Zeer geschikt voor plaatsen waar bovengrondse omheiningen niet praktisch of verboden zijn. De werking is als volgt: een ondergrondse geleider zendt een radiosignaal uit. Als de hond de draad nadert, wordt het signaal opgevangen door de ontvanger in de halsband waardoor een korte, onschadelijke stimulatie wordt gegeven. De hond probeert natuurlijk de draad te vermijden en leert vlug binnen de vastgestelde grenzen te blijven.

– Indoor Avoidance: Leg de zone (0.60-3.6m diameter per zone) op een plaats of voorwerp dat uw hond moet vermijden.

Geschreven door